Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) jenom kvete. Ačkoliv se kráska rozhovorům v poslední době vyhýbá, pracovní povinnosti nepočkají a my jsme ji potkali na módním veletrhu Styl a Kabo v Brně. Tuhle charismatickou krásku jednoduše nešlo přehlédnout.

Eva Decastelo si prošla nepříjemným obdobím, když vydala se svým stále ještě manželem Reném prohlášení, ve kterém oznámili konec jejich vztahu. Během mediální smršti se Eva uzavřela a odmítla poskytovat rozhovory. Je to pár měsíců, ovšem na Evě se její životní změna podepsala a je vidět, že „rozvod jí sluší“.

Herečka měří 158 cm, a kromě moderování fashion show, se oblékla do modelů návrháře Michaela Knota a užila si molo. "Díky profesi moderátorky mě organizátoři čas od času osloví, abych se prošla po mole. Důležité pravidlo zní: Být dostatečně daleko od nejvyšší modelky, protože někdy je tam rozdíl i 30 centimetrů," řekla se smíchem Super.cz.

S humorem sobě vlastním dodává, že si přehlídku užila, ačkoli sama sebe označila za starou. "Byla jsem tam jedna z nejstarších a nejmenších modelek," směje se Eva, která září na všechny strany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám