Hlavní obsah
Článek

Slavný český hokejista David Pastrňák (26), který hraje v NHL za tým Boston Bruins, se připravuje na nadcházející sezonu. K jeho programu patří i odpočinek a kvalitně strávený čas s rodinou a přítelkyní Rebeccou Rohlsson (27).

"Léto bylo docela náročné, program byl nabitý, ale samozřejmě je dobré být doma s rodinou a s kamarády," prozradil Super.cz David, jenž se účastnil dobročinného golfového turnaje Golf s nadějí, který organizuje HC Olymp.

Na golfu byl sice sám, jinak se ale od přítelkyně nehne ani na krok. "My jsme byli celé léto spolu. I teď je v Česku," říká, a dokonce se nám svěřil, že jejich rodiny strávily společnou dovolenou.

"Byli jsme dva týdny ve Španělsku s mojí a její rodinou. Byli jsme všichni spolu," prozradil David, kterému nikdo neřekne jinak než "Pasta". Přípravu na sezonu si hokejista pochvaluje a už se těší za velkou louži, ještě předtím ho ale čeká cesta do rodné země Rebeky - Švédska.

Pastrňák dřív ve Švédsku dokonce hrál, takže má k zemi opravdu blízko. "Švédsko se mi líbí moc. Už od té doby, kdy jsem tam hrál. Je to tam moc pěkné a strašně podobné Praze," pochvaloval si David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám