Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) se nemůže dočkat jara a proto už nyní představila svou vlastní linii jaro/léto 2012, kterou navrhla pro pro známou českou konfekční značku. Přestože první jarní den bude až 21. března, tak se rozhodně nedá říct, že by příležitostná módní návrhářka něco uspěchala. Pravidla módy jí tohoto strýčka dovolují.

Geislerová svou módní řadu „All you can eat,“obsahující šaty inspirované sladkými dobrůtkami, prezentovala s náležitou hrdostí. Škoda jen, že Aňa nedorazila na setkání s novináři s obřím afrem, které jí vytvořili v kampani. Mohlo být ještě víc veselo.

„Koncept All you can eat v sobě zahrnuje představu ženy, která když může, nechá se okouzlit vším. Moje kolekce tentokrát obsahuje jen šaty, ale zato ve všech barvách, délkách, vzorech, denní pracovní i večerní šaty, které pokrývají potřeby i choutky žen," vysvětluje Aňa.

„Pokud navštívíme podnik typu All you can eat, většinou ochutnáváme i to, co jsme původně nechtěli, nebojíme se experimentovat a k tomu bych ráda přiměla i zákaznice," dodává módní ikona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám