Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská influencerka a podnikatelka Zuzana Plačková se krátce před porodem ukázala zcela nahá. Zuzana zakryla jen vnady a v 9. měsíci předvedla své tělo. Přiznala, že byla pokořena váha 100 kilo.

Plačková čeká chlapečka, pro kterého mají s manželem vybrané jméno Dion. Influencerka prozradila, že ručička na váze nyní ukazuje 102,4 kilogramu. Přibrala více jak třicet kilo, ale vůbec to neřeší. Není divu. Je šťastná, že se jí hlavně podařilo po velmi dlouhém snažení otěhotnět, vše probíhá v pořádku a těší se na svého prvního potomka.

"Často mi chodí otázky, jestli se nestydím ukazovat tak vysokou těhotenskou váhu, že vy jste ji tajily a styděly jste se před lidmi a mužem, kolik jste přibraly a jak jste vypadaly. Popravdě? Proč byste se měly stydět? Vždyť tvoříme nový život a to, že přiberete 30 kilo, neznamená, že po porodu tak zůstanete. Proto berte každé to kilo úplně jinak, než jak byste běžně přibíraly," napsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám