Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skutečnou hříčkou přírody je anglická herečka Kate Beckinsale (50). Kráska, která má slabost pro výrazně mladší komiky, se v pondělí odhalila fanouškům na Instagramu, když sdílela své fotky v titěrných zelených bikinách, přitom na nich promovala úplně něco jiného…

Herečka z Pearl Harboru či Van Helsinga odkazovala na značku šperků a ke snímkům připsala: „Nejlepší přítel dívek.“ Přestože se jistě jedná o krásné kousky, na těchto bikinovkách by si jich jinak asi všiml málokdo.

Hereččiny sociální sítě se ovšem i jindy hemží sexy snímky a dost často na nich kromě Kate hrají prim i její zvířecí miláčci, ať už jde o její chundelaté kočky či ještě více chlupatého pomeraniana Myfa.

A kdo že jinak zahřívá lože téhle okouzlující brunetce? Po rozvodu s režisérem Lenem Wisemanem (49), za nějž byla provdaná v letech 2004 – 2019, se zaměřila na zábavné koloušky.

I když se momentálně o žádném jejím oficiálním partnerovi neví, mezi její slavné ex patří například komik Pete Davidson (28), s nímž se před pár dny rozešla Kim Kardashian. Také další komikové Jack Whitehall (34) či Matt Rife (26) patří mezi její bývalé milence. V roce 2020 randila ještě s hudebníkem Goodym Gracem (25).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám