Hlavní obsah
Článek

Jednatřicetiletá Jessie Jane O’Brien z Rossendalu v hrabství Lancashire prošla neuvěřitelnou proměnou. Podařilo se jí totiž shodit více než 80 kilogramů a i díky několika následným operacím se z ní stala opravdová kočka. Dnes už by jí jistě nikdo neřekl přezdívkou z dětství ‚obézní Jessie‘, která ji tolik zraňovala.

Blondýnka jeden čas vážila téměř metrák a půl, což bylo zhruba v jejích dvaceti. Každá dieta, kterou zkoušela, měla jen krátkodobý účinek a jojo efekt si vždy vybral svou daň. Proto se nakonec rozhodla podstoupit zmenšení žaludku, což vedlo k úspěšnému shození 83 kilogramů.

Spokojená se svým vzhledem ale přesto nebyla, kůže jí visela především v oblasti břicha a z velkých prsou nezbylo téměř nic. Proto Jessica investovala 20 tisíc liber (580 tisíc korun) do plastiky břicha, liposukce a pozvednutí i zvětšení prsou pomocí implantátů. Většinu operací stihla před svými třicetinami v září 2021.

„Nikdy jsem se necítila dobře, ale teď jsem se našla a nemohu být šťastnější. Ale nebylo snadné dostat se tam, kde jsem dnes, bylo to náročné jak psychicky, tak fyzicky,“ prozradila žena, které shazování hmotnosti na méně než polovinu zabralo zhruba rok.

Jessica tím odstartovala úplně novou kapitolu života, nyní září sebevědomím a udržuje si váhu na 66 kilogramech a hrdě dodává: „Mám pocit, že jsem v životě dostala druhou šanci.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám