Hlavní obsah
Článek

Houslové duo Femme2Fatale, které diváci znají ze soutěže Česko Slovensko má Talent, nevystupuje jen v drahých róbách a na koncertních pódiích. V soukromí se obě umějí pořádně odvázat, a tak není divu, že právě krásná Lucka Klasek, která má mimochodem o víc jak deset let mladšího přítele, na dovolené zapózuje v plavkách a se zimní ušankou, která vypadá, jako by ji právě strhla z hlavy sibiřskému mužikovi. Podívejte se do fotogalerie na další sexy fotky obou žen!

Dvojice houslistek se vydala před náročným pracovním programem zrekreovat na exotický ostrov Mauricius. Obě dámy, jež mají většinu povinností v zahraničí, ale vybudovaly si slušné jméno i v Česku, se tu ale také jen tak neválely. Cvičily jógu a lyžovaly. „Lyžuju strašně ráda, tak jsem si vyzkoušela vodní lyže. Ale neriskovala jsem a nejezdila na jedné noze. Přesto se nemám za co stydět. Ani jednou jsem nespadla,“ raduje se pohodářka Lucie. To její kolegyně Eva je ještě odvážnější. Coby drsná horalka zvyklá na extrémy ráda provozuje kaňoning - disciplínu, při které se zdolávají kaňony horských potoků a říček slaňováním, plavením či broděním. „Můj rekord je skok do laguny z deseti metrů,“ chlubí se Eva Slaná.

Dvojice činorodých žen, jež se dala dohromady před osmi lety, letos chystá vydání druhé desky a v létě také unikátní sérii koncertů Noc filmové hudby. Zde vystoupí s Danem Bártou a jeho Illustratospherou, Bárou Basikovou, Petrem Kolářem a dalšími hvězdami.

„Jedná se o nový projekt, který nabízí dvě hodiny největších filmových hitů s živým orchestrem v podání předních českých umělců v nádherném prostředí českých a moravských zámeckých parků a zahrad s kvalitním ozvučením a osvětlením scény. Myslíme si, že to bude pro návštěvníky neopakovatelný zážitek,“ dodala sexy Lucie.

Reklama

Další články

Načítám