Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Britská herečka Florence Pugh (28) potvrdila rozpad vztahu s americkým hercem a režisérem Zachem Braffem. Rozchod dvojice proběhl soukromě a média se o něm dozvídají až půl roku poté.

Jak sama Florence prozradila pro časopis Harper's Bazaar, na jejich vztah měl každý názor, a tak se rozhodli rozchod udělat po svém. "Snažili jsme se rozejít se bez toho, aby o tom věděl celý svět, protože každý měl na náš vztah názor," prozradila pohledná herečka, která letos oslavila 26. narozeniny.

"Prostě jsme cítili, že něco takového by nám opravdu prospělo, kdyby nám spoustu lidí neříkalo, jak jsou šťastní, že nejsme spolu. Tak jsme to tak udělali," svěřila se herečka.

Jejich vztah vyvolal velký rozruch, a to především kvůli velkému věkovému rozdílu. Pár od sebe dělilo 21 let a Florence ho často v rozhovorech obhajovala.

Sama Florence byla udivena, jakou pozornost jejich vztah vzbudil, když se provalil v roce 2019, a v rozhovoru dokonce mluví o překročení hranic kvůli paparazzi fotografům, kteří je sledovali na každém kroku. Podle herečky není v pořádku, když ji fotografové zachycují při soukromých okamžicích jejího života.

"Nemyslím si, že by lidé, jen proto, že mají tuto práci, měli sledovat a psát o každé chvíli mého života. Nepřihlásili jsme se do televizní reality show," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám