Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka a hvězda rodinné reality show Kylie Jenner (26) oslavila čtvrtstoletí. Party se konala ve čtvrtek večer na jachtě na Bahamách a nesla se ve znamení luxusu. Jedním z dárků, které Kylie dostala, byla unikátní tříbarevná kabelka Hermés Birkin za sto tisíc dolarů, v přepočtu asi 2,37 milionu korun.

Kdo byl k mladé brunetce tak štědrý? Byla to její matka Kris Jenner. Nový kousek skvěle zapadne do kolekce Kylie, která vlastní už několik kabelek slavné francouzské značky. Hodnota sbírky údajně přesahuje milion dolarů.

Interiérový designér, který pro Kylie v minulosti pracoval, uvedl, že v jejím domě v Hidden Hills, se našlo „minimálně“ 400 luxusních kabelek. „Většinou Hermés, spousta modelů Birkin, ale také Louis Vuitton, plno Chanelek, Dior i Fendi. V mnoha případech šlo o sběratelské kousky,“ uvedl.

Mezi dalšími dárky, které Kylie na oslavě dostala, byly například pantofle stejné značky. Na jachtě s Kylie kromě matky slavily také sestry Kim a Kendall, nechyběla její kamarádka Stassie Karanikolaou nebo rodinná přítelkyně La La Anthony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám