Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australský herec Paul Hogan, který navždy zůstane v paměti filmových fanoušků jako Krokodýl Dundee díky stejnojmenné sérii filmů, se na veřejnosti ukazuje výjimečně. Nyní jej po více než roce fotografové objevili u jedné čerpací stanice v Los Angeles, kde před několika dny tankoval svůj automobil.

O dvaaosmdesátiletém herci a komikovi se mluví jako o samotáři, který se objevuje venku jen sporadicky. Tentokrát měl na sobě džínovou košili a džíny s koženým páskem a na nohou obuté sportovní tenisky. Působil přitom velmi drobným dojmem a z přítomnosti fotografů také nebyl zrovna nadšený.

Naposledy byl spatřen loni v květnu, kdy ke garáži svého mnohamilionového sídla v kalifornské čtvrti Venice přinesl ceduli s ručně psaným nápisem ‚Tohle je můj dům, ne váš‘. Vzkaz směřoval bezdomovcům, kteří kempovali poblíž jeho domu.

Paul Hogan byl celkem třikrát ženatý, ovšem pouze se dvěma ženami. Jeho první manželkou byla Noelene Edwards, kterou si vzal roku 1958, rozvedli se v roce 1981, aby se o necelý rok později opět vzali. Jejich druhý rozvod roku 1986 byl ale velmi divoký. Mají spolu pět dětí.

Druhou hercovou manželkou se stala jeho filmová partnerka z Krokodýla Dundee Linda Kozlowski, vzal si ji roku 1990 a mají spolu syna Chance. Rozvedli se na žádost Lindy kvůli ‚nepřekonatelným rozdílům‘ roku 2014.

Reklama

Další články

Načítám