Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez svého výrazného extravagantního líčení je k nepoznání. Řeč je o hudebníkovi Marilynu Mansonovi, kterého fotografové zachytili ve středu v noci v Hollywoodu. Doprovod mu dělala přítelkyně Lindsay Usich (37).

Manson, vlastním jménem Brian Hugh Warner, aktuálně čelí žalobě tří žen za sexuální násilí. Vznesla ji herečka ze seriálu Hra o trůny Esmé Bianco, modelka Ashley Morgan Smithine a „Jane Doe“ (označení pro ženy, jejichž jméno není známo nebo nemá být zveřejněno).

Už v únoru 2021 jej z násilí obvinila také jeho expřítelkyně Evan Rachel Wood, zpěvák však vše popřel a herečku zažaloval za pomluvu. Velké mediální pozornosti se dostalo také žalobě někdejší Mansonovy asistentky za sexuální nátlak a fyzické napadání, ta však byla letos v květnu zamítnuta kvůli promlčení (případy se měly odehrát v letech 2010 a 2011).

„Nehledě na výsledek budeme pokračovat v práci odhalit pana Warnera a toho, čím opravdu je, narcistickým predátorem a patologickým násilníkem,“ řekl advokát asistentky James Vagnini.

Z násilí zpěváka veřejně obvinilo více žen, mezi nimi například modelky Sarah McNeilly nebo Ashley Lindsay Morgan. Manson obvinění dlouhodobě odmítá s tím, že jde o překroucení reality. „Všechny mé intimní vztahy byly založené na oboustranném souhlasu s podobně smýšlejícími partnerkami,“ uvedl již dříve na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám