Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Tommy Lee (59) se na sociálních sítích podělil o velmi intimní snímek. Na Instagramu se svým 1,4 milionům sledujících pochlubil hojně potetovaným tělem a mimo jiné i mužstvím v celé parádě. Na selfie opatřené komentářem "Oooops" měl na sobě totiž pouze výrazný řetěz okolo krku a piercing v bradavkách.

Snímek, který už je nyní z jeho účtu smazaný, ale dal se ještě dohledat na jiné sociální síti, se dočkal spousty reakcí. Kromě několika pochvalných se ale sesypala spíš lavina nechápavých vzkazů. Fanoušci se jej ptají, jestli je opilý či zda je stále čistý, nebo jej žádají, aby s tím přestal. Většina z nich je ale především v šoku.

Tommy je proslulý bouřlivák a jako bubeník heavy metalové kapely Mötley Crüe je pochopitelně nezkrotný živel. To bylo ostatně zřejmé i z detailního zpracování jeho divokého manželství s Pamelou Anderson v rámci populárního seriálu Pam a Tommy. S hvězdou Playboye Lee strávil necelé čtyři roky, vzali se přitom pouhé čtyři dny po seznámení. Mají spolu dva syny Brandona a Dylana.

Následně byl Lee zasnoubený s tanečnicí Mayte Garciou, bývalou ženu zpěváka Prince. K zásnubám to rovněž dotáhl se zpěvačkou Sofií Toufou. Od roku 2019 je však jeho ženou influencerka Brittany Furlan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám