Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Oblíbený herec, bavič a moderátor Petr Rychlý (58) v úterý slaví narozeniny. Na televizních obrazovkách ho vídáme již desítky let. Známe ho jako bláznivého moderátora pořadů Ptákoviny, Rychlý prachy a především Natočto!

Do povědomí všech se zapsal jako primář Čestmír Mázl, když v roce 2005 začala TV Nova vysílat nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě. Ačkoliv si od seriálu chtěl odpočinout a jeho postava zmizela, nyní se mohou diváci opět těšit na jeho přítomnost v nových dílech.

Jeho dva synové Matěj a Ondřej se pohybují v podobném prostředí jako jejich slavný táta. Ondřej Rychlý se věnuje herectví, a aktuálně dokonce režíruje v divadle Kalich hru s názvem S pravdou ven, kde exceluje právě Petr Rychlý společně s Lubošem Veselým. Starší Matěj pracuje ve zpravodajství jako reportér a moderátor a z televizních obrazovek FTV Prima ho jistě velice dobře znáte.

"Jsem na tátu děsně hrdej nejen za jeho divadelní výkony," prozradil Super.cz Matěj. "Na hře S pravdou ven, kterou režíruje můj šikovnej brácha, jsem byl už dvakrát," pyšní se známý reportér. Zdá se, že rodina Rychlých je jednoduše plná talentů!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám