Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přinášíme vám další várku nejslavnějších hollywoodských hereček, které se odvážily ve filmu svléknout minimálně do půl těla. Tady jsou...

Nejnahatější roli v celé své kariéře si zahrála Demi Moore (61) v 15 let starém filmu Striptýz. Jelikož jako postava jménem Erin Grant přišla o práci a chtěla získat zpět svou dceru, která byla svěřena do péče jejího psychopatického manžela, musela vydělat peníze. A zkusila to bravurně přímo u tyče jako striptérka.

Ačkoli šlo herectví u Katie Holmes (45) v posledních letech kvůli rodině trochu do ústraní, dokonce i ona má za sebou dost odvážnou scénu, a to ve filmu z roku 2000 Téměř dokonalý zločin. Objevila se tam pouze v titěrných kalhotkách.

S nahotou si nedělá starosti ani italská diva Monica Bellucci (47), jež se nahá objevila ve filmech hned několikrát. První snímek pochází z filmu Vita Coi Figli z roku 1990. Svlékla se ale také třeba ve snímku z roku 2000 Maléna. Monica tam jako válečná vdova zasvěcuje do tajů života třináctiletého Renata. V rouše Evině je pak k vidění rovněž ve filmu z minulého roku Un été brûlant.

Herečka ze seriálu Zoufalé manželky Nicolette Sheridan se svlékla v thrilleru Jako zběsilý v roce 1999.

Nejčerstvějším přírůstkem do sbírky nahých scén hereček pak bude osmadvacetiletá Camilla Luddington, která se proslavila jako představitelka Kate Middleton ve filmu William a Kate. Před kamerou se svlékla v televizní sérii Californication.

Reklama

Další články

Načítám