Hlavní obsah
Článek

Fotka mimča, které se nezpochybnitelně podobá herci Woodymu Harrelsonovi, obletěla svět a stal se z ní virál. Podělila se o ni na Instagramu sama maminka rozkošné holčičky.

„OK, ale proč moje dcera vypadá jako Woody Harrelson?" napsala ke snímku rozesmáté dcerky, k němuž připojila fotografii na Oscara třikrát nominovaného herce.

Podoba je skutečně fantastická, a tak se snímek začal šířit internetem. A netrvalo dlouho a upoutal i pozornost samotného Harrelsona. Ten fotografii přesdílel a holčičce dokonce složil báseň.

„Óda Coře/Jsi úžasné dítě/Je mi ctí být přirovnán/Máš nádherný úsměv/Jen bych si přál, abych měl tvé vlasy,“ zněla jeho reakce.

Holčička má opravdu na temeni víc vlásků než herec, jen co je pravda. Woody svou odpovědí rodiče nesmírně potěšil a zahřál u srdce mnohé fanoušky.

„Zlepšil jsi nám den. Počkej, až bude starší, a ukážeme jí to. Získal jsi dalšího fanouška na celý život,“ odpověděla herci Dani Grier Mulvenna, maminka dívenky.

Harrelsona nejspíš netřeba představovat, do historie se zapsal nespočtem snímků. Za všechny lze jmenovat Lid versus Larry Flynt, Posel nebo Tři billboardy kousek za Ebbingem, které mu vynesly nominace na Oscara. Nelze zapomenout ale ani sérii Hunger Games, Podfukáře, Zombieland nebo loni uvedené pokračování Venoma, kde ztvárnil Cletuse Casadyho alias Carnage.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám