Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je mu sedmadvacet a je synem bývalé supermodelky, a dnes především podnikatelky v oblasti organických vín Christie Brinkley (68) a architekta Petera Cooka. Jack Brinkley-Cook se tak dostal automaticky do vyšší společnosti a v kombinaci s jeho líbivým vzhledem si hledá partnerky výhradně mezi modelkami. A ne jen tak ledajakými!

V jeho náruči momentálně zakotvila kanadská tenisová hvězda a modelka v jednom Genie Bouchard, s níž byl Jack v sobotu spatřen na pláži v Miami.

Osmadvacetiletá rodačka z Montrealu, která se v roce 2014 umístila jako první kanadská hráčka v první pětce světového žebříčku WTA, se přestěhovala do Las Vegas a ještě nedávno randila s hráčem NFL Masonem Rudolphem. Momentálně má ale oči už jen pro Jacka...

Ten již dříve chodil s modelkou Gabby Westbrook a od roku 2017 až do loňska byl ve vztahu s okouzlující dánskou modelkou Ninou Agdal (30), které kdysi podlehl i Leonardo DiCaprio. Pár se slavným hercem tvořila Nina přesně rok, a to od května roku 2016.

S modelkou si ostatně rozuměla i Jackova maminka, pojila je mimo jiné obálka prestižního plavkového vydání Sports Illustrated, kde se Nina společně s Chrissy Teigen a Lily Aldridge objevila v roce 2014 k příležitosti 50. výročí magazínu. Christie pak patří mezi pár vyvolených, kterým se podařilo na titulce předvést své křivky vícekrát, a to rovnou třikrát v letech 1979, 1980 a 1981.

Reklama

Další články

Načítám