Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to tři měsíce, co se houslistka Markéta Muzikářová (46) stala trojnásobnou maminkou. Na světě přivítala s manželem vymodleného syna, kterému dali jméno Max. První týdny s novým přírůstkem do rodiny si hudebnice užívala, jak jen může.

Vyrážela s dětmi pravidelně do přírody nebo k vodě. „Malému Maxíkovi je už samozřejmě přes 6 týdnů, tak se teď konečně mohu koupat. Tak si to užívám. Ale vše jen v týdnu, víkendy patří práci, protože každý víkend máme koncerty s mým triem INFLAGRANTI,“ svěřila se houslistka, která si tak pravou mateřskou dovolenou příliš neužije.

Velmi rychle po narození miminka se totiž vrací zpět do práce. „A protože jsem 10 měsíců nekoncertovala, strašně si užívám i tu práci. Také musíme dost zkoušet s triem i s kapelou a s Pepou Vojtkem. I já sama musím cvičit denně na housle, takže léto mám tak napůl pracovní. Navíc dovolenou jsme kvůli šestinedělí nijak neplánovali, takže si to léto asi prodloužíme v říjnu někde u moře,“ dodala houslistka.

Reklama

Další články

Načítám