Hlavní obsah
Článek

Milostné či nahé scény jsou pro většinu hereček těmi nejtěžšími, ale jak se dnes v naší fotogalerii můžete přesvědčit, nevyhýbají se jim ani ty největší hollywoodské hvězdy. Některé se svlékly ve filmech zpočátku své kariéry, jiné na jejím vrcholu. Posuďte sami, na kterou z nich je nejkrásnější pohled…

Začněme první bond girl čokoládové pleti Halle Berry (45). Ta odhalila své poprsí v akčním thrilleru z roku 2001 Swordfish: Operace Hacker. Berry si v něm zahrála Ginger - svůdnou partnerku hlavního hrdiny a špióna Gabriela Sheara, kterého ztvárnil John Travolta.

O rok později se ve filmu svlékla i Salma Hayek, které bude stejně jako Berry letos neuvěřitelných šestačtyřicet. Hayek se odhalila v životopisném dramatu Frida, pojednávajícím o známé mexické malířce Fridě Kahlo (45).

Hrudník v celé své kráse předvedla i charismatická Angelina Jolie (48). V roce 1998 přijala roli v dramatu Gia podle skutečného života supermodelky Gii Marie Curangi, kterou zničil náhlý úspěch, sláva, peníze a především závislost na drogách. Curangi zemřela v šestadvaceti letech.

O své přednosti se před sedmi lety podělila i krásná Scarlett Johansson, a to jako dvacetiletá ve filmu Píseň lásky samotářky.

Již v roce 1978 se v odvážné scéně představila i dnes pětašedesátiletá herečka Susan Sarandon. Onen snímek se jmenoval Děvčátko a Susan si zde zkusila roli prostitutky a matky dvanáctileté dcery Hattie, kterou tehdy ztvárnila třináctiletá Brooke Shields.

Reklama

Další články

Načítám