Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Bezděková (29) neprožívá zrovna idylické léto. Veškerý volný čas tráví se svojí rodinou v Náchodě. Modelka přiznala vážnou nemoc u jednoho z jejích nejbližších, a proto odjíždí do Prahy prakticky jen za prací.

"Řeším osobní rodinné věci. Mám náročnější období, které teď řeším. Hodně času trávím s rodinou v Náchodě a je mi tam dobře," řekla Super.cz smutně modelka. Konkrétnější být nechtěla.

Je ráda, že má hodně práce, patří mezi naše nejvytíženější modelky. "Vesmír myslím cítí, že mě potřebuje nějak zaměstnat, zaměstnat mi hlavu, a dává mi práci. Já si toho vážím, já u práce odpočívám," vysvětluje.

Momentálně ji drží nad vodou také její přátelé. Žádný partner po jejím boku není. "Aktuálně se nechci ani s nikým seznamovat. Mám svoji bublinu, kde mám svoje oblíbené lidi, které mám ráda a věnuju jim veškerý volný čas, který mám a kterého teď nebylo moc," dodala Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám