Hlavní obsah
Článek

Svá divoká léta má Lindsay Lohan (37) zřejmě definitivně za sebou. Před měsícem si potají vzala o rok mladšího bankéře Badera Shammase, s nímž vypadá konečně opravdu šťastná. Poprvé od svatby byli nyní viděni v New Yorku, jak se vrací do hotelu po společném dni stráveném ve velkoměstě.

Bývalá herecká hvězda vypadala v černých letních šatech senzačně a široký úsměv na tváři naznačoval, jak skvělé životní období právě prožívá.

Herečka, známá svým nespoutaným stylem života včetně drogové a alkoholové závislosti, měla v minulosti neméně divoký i soukromý život, ale tomuto pohlednému bankéři se podařilo sexy zrzku zkrotit.

Dvojice se seznámila v Dubaji a před zásnubami, k nimž došlo loni v listopadu, spolu randili dva roky. Bader má titul v oboru strojírenství z univerzity na Floridě, avšak působí jako viceprezident bankovního gigantu Credit Suisse.

Podle serveru whosdatedwho.com, sledujícího vztahy slavných, je u Lindsay neuvěřitelné číslo 87 vztahů a údajných románků. Hvězda především dětských a teenagerských filmů Mezi námi děvčaty, Past na rodiče či Protivný sprostý holky si dokonce vedla seznam svých mnohdy slavných milenců, který otiskl v roce 2013 magazín In Touch a svého času způsobil celkem poprask…

Našla se na něm jména jako Zac Efron, Wilmer Valderrama, Adam Levine, Joaquin Phoenix, Justin Timberlake a mnoho dalších...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám