Hlavní obsah
Článek

Herečky Ivana Jirešová (47), Sandra Nováková (41) a Jana Stryková si udělaly rozmazlovací dopoledne. Všechny tři vyrazily do kosmetického salonu a podstoupily omlazující kúry. Super.cz má jejich fotografie, kde předvádějí svoje hrudníčky zahalené pouze do ručníčků.

Takhle vypadají dekolty hereček z Ordinace v růžové zahradě, když si nemohou vypomoci vhodným spodním prádlem. Ale i tak jsou všechny rozkošné. Dokonce kvůli atraktivitě fotografií z legrace soutěžily, které z nich se mezi ňadry udělá větší žlábek.

Herečky strávily několik hodin omazujícími kúrami a maskami a užívaly si to, protože žádná z nich nemá na kosmetiku moc času. "Já chodím jen když se dostanu do Liberce nebo do Písku, protože tam mám v salonech kamarádky. Do centra Prahy se moc často nevypravím. Bydlím skoro za hranicí metropole, takže mi to časově nevychází," vysvětlila Super.cz Jirešová, která měla pět let ke kosmetice a zkrášlovacím prostředkům velmi blízko. "Pracovala jsem jako kosmetická redaktorka v jednom dámském časopise, pak jsem to kvůli času musela vzdát, ke konci už jsem zvládala psát jen o nocích," upřesnila.

Sandra Nováková je kosmetikou a péčí o pleť téměř nepolíbená. "Teď jsem byla asi podruhé v životě. Pravidelně chodím jen ke kadeřníkovi. Dokonce se mi někdy stane, že se večer, když přijdu opravdu pozdě, ani neodlíčím," přiznala největší hřích Sandra, která má zatím pleť jako miminko, ale časem se jí to může vymstít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám