Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na hnědovlasého sympaťáka z první série Mužketýrů nebo projektu První dobrá? Tak teď byste ho poznali spíše až na druhý pohled. Kvůli natáčení se totiž Alexej Kolva odbarvil na platinovou blond.

"Ještě před tou barvou jsme řešili, že bychom měli být do druhé série Mužketýrů totálně vysekaní, mít těla, na která je radost pohledět. Měli jsme na to i relativně dost času, ale nakonec to nedopadlo, dietu jsme nedrželi a do fitka taky nechodili," smál se Alex.

Pak už jsme se ale ke změně barvy vlasů dostali. "A musím říct, že když jsem si ty vlasy poprvé barvil, pochopil jsem, jak je to blbý nápad. Bylo potřeba si neustále hlídat odrosty, barvil jsem to celkem pětkrát. Poprvé to bylo nejhorší, měl jsem spálené vlasy i kůži na hlavě do puchýřů. Pak už to bylo lepší. A vlastně jsem si na to svým způsobem zvykl. Má to jisté kouzlo a připadám si víc odvázaně," dodal. Jak to herci sluší, posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám