Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Kubišová (81) byla v pátek hospitalizovaná v Nemocnici Na Homolce s vážnými zdravotními problémy. Musela podstoupit akutní operaci, a to pravděpodobně kvůli perforaci střev. Národem milovaná zpěvačka náročný zákrok zvládla a nyní se má zotavovat na jednotce intenzivní péče.

Zde ji může navštěvovat pouze dcera Kateřina Moravcová. Při této diagnóze je naprosto klíčové podstoupit zákrok včas, jinak může dojít k celkové otravě organismu. To se v případě Kubišové nejspíš podařilo. Zpěvačka naštěstí bydlí nedaleko své „dvorní“ Nemocnice Na Homolce, kde shodou okolností působí její ošetřující lékař, profesor Petr Neužil, šéf Kardiologického oddělení, se kterým ji pojí letité přátelství.

Právě tento lékař už v minulosti zachránil paní Martě život. Často jsou spolu v kontaktu a zpěvačka s ním má možnost řešit své problémy se srdcem. Když Super.cz s hudební legendou dělal naposledy rozhovor loni v listopadu, tak Kubišová zmínila, jak respektuje rady odborníka. „Pana profesora Neužila jsem ve všem poslouchala. Ven jsem skoro nechodila. Pokud už jsem opouštěla byt, tak jsem se druhým lidem vyhýbala,“ uvedla v rozhovoru Marta Kubišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám