Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vrátila se z poslední dovolené u moře a ještě se vrhla do práce. Moderátorka a herečka Marta Dřímal Ondráčková natáčí ještě v devátém měsíci těhotenství seriál Ordinace v růžové zahradě a má i další pracovní aktivity.

"Sociální pracovnici Láskovou hraju už bezmála patnáct let. Byla se mnou těhotná i poprvé. Tentokrát bylo natáčení hodně intenzivní a poslední natáčecí den jsem měla včera, v době, kdy už jsem počítala s tím, že budu tak maximálně chystat výbavičku," řekla Super.cz Ondráčková.

Těhotenství na ní není vidět tolik jako poprvé. "Mám nahoře asi jednom sedm kilo. Mám doma tříleťačku, takže nemám čas přibírat," vysvětlila.

"V jednom kole budu asi až do porodu, protože mě čeká ještě několik neplánovaných pracovních povinností. Ale být v takovém pracovním nasazení s jedním dítětem v náručí a druhým v břiše mě vlastně dost baví. Uvidíme, jestli mě čeká aspoň nějaké zklidnění nebo to pojede dál ve stejném tempu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám