Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Požáry nesužují aktuálně jen Česko, ale i jižní Evropu. Své o tom ví i zpěvačka Tereza Kerndlová (37), která právě pobývá ve svém oblíbeném Španělsku, ve vile v Esteponě. Nádherné sídlo je pro ni splněný sen. Letní idylka se ale změnila v drama. Na sociální síti se kráska svěřila s tím, že rozsáhlé požáry má už skoro za domem.

„Už hoří nejen v Česku, ale i u nás… Máme požár asi jen 1 km od domu,“ napsala k záběrům, které vypadají jako z nějakého katastrofického filmu. „Slyšíme jen helikoptéry a hasičské vozy,“ popsala zpěvačka fanouškům aktuální situaci. Dále dodala, že bylo evakuováno už 1000 lidí.

Právě ve vile v Andalusii tráví zpěvačka s manželem mnoho času. „Ve Španělsku jsme strávili skoro sedm měsíců v kuse. Často dostávám otázku, jestli mi nechybí rodiče a rodina. Pravdou je, že náš dům je velký a všichni za námi jezdí. Nám se tam dveře netrhnou a blízcí jezdí za námi,“ řekla nedávno Super.cz Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám