Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roční pauze se Gabriela Partyšová (45) opět vrací do ranního vysílání. Následující dny ji tak znovu čeká budíček ve 3:45 ráno. Ve Snídani s Novou, kterou moderovala po dobu sedmi let, bude během letošního léta zaskakovat, a to se svým někdejším kolegou Alešem Lehkým.

„Snídani jsem moderovala sedm let a z toho pět let byl mým kolegou Pavel Svoboda a poslední dva roky Aleš Lehký. Minulý rok jsem se opět vrátila k týdeníku ze společenského života Život ve hvězdách. Do Snídaně se vracím jen krátce, kolegové si musí taky odpočinout a mají dovolené,“ řekla Super.cz Gabriela, která dosud trávila léto se synem Kristiánem.

Na dny, kdy bude Gabriela v práci, už připravila synovi nabitý program. Kousek od domu má Partyšová golfové hřiště a syna Kristiána tam pošle už druhým rokem na letní golfový camp. „Kristian se tam potkává se svými vrstevníky i spolužáky ze školy. Je to týden intenzivního tréninku a trenér Pavel Pokorný bere děti i každý den na hřiště, takže děti trénují přímo v terénu. Minulý rok mu camp hodně dal, tak si to zopakuje,“ řekla nám moderátorka.

V srpnu chystá Gabriela už jen moderování několika golfových turnajů a výlet do Rakouska a na rodnou Moravu. „Cestujeme moc rádi i po Česku a poznáváme dosud nepoznaná místa, anebo se vracíme tam, kde nám bylo krásně,“ dodala Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám