Hlavní obsah
Článek

Dovolená rodiny Beckhamových a jejich přátel na jihu Francie pokračuje i v tomto týdnu. A jak se zdá, Victoria (49) u plavek preferuje červenou. Zatímco koncem minulého týdne se předvedla v bikinách této barvy, v pondělí zvolila jednodílné – nápadně podobné těm, které nosily krásky z legendárního seriálu Pobřežní hlídka.

Ty sice obvykle měly oproti bývalé člence Spice girls více naděleno v oblasti hrudníku, ale ten většinou stejně nebyl dílem přírody. I Victoria v minulosti měla umělá prsa, ale podle svých slov se silikony nebyla šťastná. V roce 1999 si po porodu syna Brooklyna nechala zvětšit poprsí z velikosti 34A na 34DD.

V roce 2014 v rozhovoru pro magazín Allure však prozradila, že už silikony nemá. Na radu své blízké přítelkyně Evy Longorie si je nechala vyjmout. Byl to prý jeden z nejlepších tipů, které jí kdy dala.

Slavní manželé Victoria a David si pronajali luxusní jachtu, která vyjde týdně na 39 miliónů korun a užívají si veškerých vymožeností, které letovisko Saint Tropez nabízí, ať už jsou to vodní lyže, skútry či luxusní restaurace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám