Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Vojta Kotek (36) si nedávno řekl ano se svojí láskou Radanou. Svatba probíhala na louce nedaleko Orlické přehrady. Jak moc ho status "ženatý" změnil? Cítí se jinak?

„Vlastně ne, když od toho člověk čeká nějakou změnu, nevím, jestli je to dobře... Já myslím, že my jsme se měli stejně fajn před svatbou a máme se stejně fajn i po ní,“ řekl s úsměvem Vojta pro Super.cz.

Navíc už se brzy stane otcem. Mají už budoucí rodiče všechno potřebné pro miminko nakoupené? „Pracujeme na tom, moje žena mi řekla, že bych měl být v naší dvojici ten rozumnější, takže já ji brzdím, abychom toho neměli zbytečně moc, ale i tak nám už přetéká věcmi celý pokoj,“ prozradil.

S hercem jsme se bavili na natáčení pořadu Máme rádi Česko, který je nejdéle natáčeným zábavným pořadem na televizi Prima. Aktuálně se natáčí 11. řada a celý tým tak dotočí v této sérii 118. díl. „Jakoukoliv soutěživost, kterou jsem v sobě měl, tak ten pořad ji ze mě vymlátil a zvykl jsem si i prohrávat,“ dodal Vojta Kotek během natáčecí pauzy úspěšného pořadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám