Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co Bruce Willis (69) ohlásil konec herecké kariéry v důsledku afázie, se o něj fanoušci strachují a jsou vděční za každou zprávu o tom, jak se mu daří. Jeho manželka Emma Heming Willis (44) je před pár dny na Instagramu ujistila, že se má čile k světu. Podělila se o roztomilé taneční video s Brucem a jejich dcerou Mabel.

Desetiletou dívenku je na něm vidět, jak učí taťku taneční pohyby. A zatímco jí se daří boky rozhýbat celkem zdatně, když ji chce herec napodobit, rychlost s ní rozhodně neudrží. Mabel vyprskne smíchy, a i Bruce se nad svými kreacemi baví.

„Díky, že jste to sdílela. Jsem si jistá, že fanoušci po celém světě jsou šťastní, že vidí Bruce s úsměvem na tváři a jak se baví. Máte krásnou rodinu,“ vzkázala Emmě jedna z fanynek v komentářích. „Skvělé ho takhle vidět,“ přidávali se další sledující. „Vypadá báječně,“ chválili zase jiní.

Willisův odchod z Hollywoodu svět šokoval. Herci vyjádřila ve společném prohlášení podporu celá rodina, včetně bývalé manželky Demi Moore, s níž má vynikající vztah, a jejich dcer Rumer (33), Scout (31) a Tallulah (28). S Heming má kromě Mabel ještě osmiletou Evelyn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám