Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co se šestadvacetiletá modelka a příležitostná herečka Brooks Nader před týdnem blýskla na přehlídce plavek Sports Illustared na Floridě, kde předvedla mimo jiné i svůj underboob (zespodu vykouknutá ňadra), ještě o poznání odvážnější byla o pár dní později na pláži v Miami…

Tam krásná rodačka z Louisiany ráda tráví svůj čas ať už s manželem nebo klidně i sama. Tentokrát ovšem přizvala i svou neméně půvabnou sestru. Brooks na sebe ovšem strhla veškerou pozornost, a to hlavně svým výběrem ‚plavek‘.

Přestože jsou právě plavky a bikiny to, co díky své sexy ženské postavě předvádí nejčastěji, tentokrát si vystačila s jednoduchým černým string spodním dílem a místo horního dílu si nechala jen krátké bílé tílko, které podle očekávání ve vodě dost zprůhlednilo.

Modelka si ovšem svým výběrem plavek nejspíš vždy žádá o trochu té pozornosti, jelikož nedávno se s manželem Billym Hairem na stejné pláži promenádovala pro změnu v bikinách, které jí byly o pár čísel menší…

Reklama

Další články

Načítám