Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že nejstarší syn francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Pierre se rozhodně nevydá v otcových šlépějích. Mnohem více než politika ho totiž uchvátila hudba, a to dokonce na takové úrovni, že si pod jménem Dj Mosey stoupá za mixážní pulty ve známých klubech po celém světě.

Snímky pocházejí z páteční akce v brazilském Riu, kde Pierre působil jako Dj v hotelu Fasano na soukromé akci. Šestadvacetiletý prezidentův syn si ale před měsícem zažil také perné chvilky, když se mu během letu z Prahy do ukrajinské Oděsy udělalo silně nevolno. Později vyšlo najevo, že mladík nejspíš zkonzumoval špatné jídlo právě během zastávky v Praze. Lékaři, kteří Pierra ošetřovali, byli povolaní z Francie a konstatovali, že se jednalo o středně těžkou otravu jídlem.

Jeho plánované vystoupení v oděském klubu Čajkovskij muselo být zrušeno a mladý Sarkozy byl soukromým leteckým speciálem přemístěn domů. Pierre je Sarkozyho nejstarší syn, kterého má francouzský prezident se svou první manželkou Marií-Dominique Culioli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám