Hlavní obsah
Článek

Modelka Linda Evangelista (57) urovnala soudní spor s kosmetickou společností, u které před šesti lety podstoupila proceduru, o níž tvrdí, že jí zdeformovala obličej.

„S potěšením mohu oznámit, že jsme soud urovnali, a těším se na další životní kapitolu s mou rodinou a přáteli. Jsem ráda, že to mohu hodit za hlavu,“ nechala se slyšet modelka v prohlášení na sociální síti.

„Jsem nesmírně vděčná za veškerou podporu, které se mi od vás dostalo,“ vzkázala ještě fanouškům.

Evangelista žalovala loni v září společnost Zeltiq Aesthetics, jež provádí metodu CoolSculpting, o 50 milionů dolarů (v přepočtu 1 198 500 000 korun). Tvrdí, že na ni metoda zmrazení tukových tkání měla opačný efekt a začala nekontrolovaně přibírat.

„Zapříčinilo to nárůst, nikoliv úbytek tukových buněk a zanechalo mě to natrvalo deformovanou, přestože jsem podstoupila dva nápravné, velmi bolestivé zákroky. Jsem k nepoznání, jak o mně píšou média,“ nechala se loni slyšet někdejší modelingová superstar.

„Nejen že mi to zničilo život, ale trpím hlubokými depresemi, smutkem a pohrdám sama sebou. Stala se ze mě samotářka. Díky této žalobě se mohu posunout dál a konečně beze studu vyjít na ulici. Už mě unavuje takhle žít. Chci vyjít ze dveří s hlavou vztyčenou, přestože vypadám jinak.“ dodala na vysvětlenou.

Nyní si zjevně může oddechnout, není však zatím jasné, jestli se jí dostalo vyrovnání v plné požadované výši.

Linda se po šesti letech také vrátila k práci. Objevila se v kampani značky Fendi, která také poutá na nadcházející zářijovou přehlídku. Jestli se Linda vrátí i na molo, lze zatím jen spekulovat.

Linda se vrátila k modelingu a nafotila kampaň pro značku Fendi.

Evangelista byla v 90. letech velkou ikonou ve svém oboru, po roce 2016, kdy podstoupila zmíněnou proceduru, se však stáhla do ústraní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám