Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka Katie Price (45), známá převážně z pánských časopisů, si z nedávné dovolené v Thajsku přivezla netradiční suvenýr. Svou stávající sbírku tetování rozšířila o další. A jelikož Katie není žádná troškařka, nechala si udělat rovnou tři. A obrovská!

Když už, tak už, řekla si nejspíš Katie a opět se o kus vzdálila tradiční představě vzhledu maminky od pěti dětí… Price tak zvládla během svého pobytu nejen několik smluvených focení jak na plážích, tak například i šatů ve svatebním salonu, ale před návratem do rodné země si ještě nechala ‚vylepšit‘ tělo. Tentokrát to kupodivu nebylo na klinice plastické chirurgie, nýbrž v tetovacím salonu. Její břicho tak nově zdobí jednorožec v běhu a několik květin a stehna pokrývají roztažená orlí křídla.

Momentálně je Katie už opět v Londýně, kde byla spatřena se svými dětmi Jettem a Bunny a předtím i s dcerou Princess, jak míří na manikúru. Té zřejmě modelka chtěla vynahradit, že s ní kvůli pobytu v Thajsku nemohla strávit její patnácté narozeniny, které slavila koncem června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám