Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už si zvykla na to, že svůj život tráví na třech místech. V zimních měsících preferuje Tereza Kerndlová (37) pobyt ve svém domě na jihu Španělska, kvůli práci si nechala pražský byt a mnoho času tráví také na farmě svých rodičů na Moravě. Na tento režim si snadno zvykla.

„Ve Španělsku jsme strávili skoro sedm měsíců v kuse. Často dostávám otázku, jestli mi nechybí rodiče a rodina. Pravdou je, že náš dům je velký a všichni za námi jezdí. Nám se tam dveře netrhnou a blízcí jezdí za námi,“ řekla Super.cz Kerndlová.

Pravidlo: „Krátká návštěva, dobrá návštěva“ ve španělském domě Kerndlové a jejího partnera tak úplně neplatí. „Oba velmi rádi hostíme návštěvy a nikdy nejsme z návštěv unavení. Renda rád hostí, vždycky nakoupí maso, dělá jídlo na grilu. Já zase všechno krásně připravím. Přátelé k nám jezdí na vhodně dlouhou dobu. Moji rodiče nebo Rendova maminka jsou úplně v pohodě, ti jsou domácí,“ říká Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám