Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (50) si stejně jako všichni příznivci Karla Gotta připomíná otcovy nedožité 83. narozeniny. Zatímco vdova po slavném zpěvákovi Ivana Gottová (48) zveřejnila snímek z poslední společné zahraniční dovolené, na které je zpěvák vyfocen se sklenkou v soukromém tryskáči, Dominika z Helsinek poslala podivné prohlášení o tom, jak by se ráda vídala se svými sestrami.

Výročí otce Dominika uctí vzpomínkou na radostné okamžiky, které spolu zažili. „Byl to neskutečně štědrý a hodný člověk a myslím si, že tady s námi ještě mohl nějakou dobu být. S jeho odchodem jsem se dodnes nesmířila a jen tak se nesmířím,“ napsala Dominika nejprve, aby pak informovala o tom, že zapracuje na rodinném sbližování.

„Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že se pokusím obnovit vztah s mými mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nejsou malinké a zcela jistě mají vlastní rozum. Chtěla bych jim říci, jak moc pro mě náš tatínek znamenal,“ nechala se slyšet Dominika. Poté zopakovala své tvrzení, že má údajného bratra. Odkud informaci má, ani tentokrát neupřesnila.

Charlotte a Nelly se prý chce také omluvit za to, že ne vždy byla dobrou sestrou.

„Každý si ale můžeme v životě sáhnout na dno a projít si určitými problémy. Já jsem je zvládla a nechávám v tuto chvíli svoji minulost za sebou,“ uzavřela Gottova nejstarší dcera.

Reklama

Další články

Načítám