Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi málokdo by při pohledu na tuto dámu v teplákách, teniskách a krátkém tričku s kšiltovkou na hlavě správně uhodl její věk. Robin Antin je totiž tak trochu hříčkou přírody, ve svých jednašedesáti vypadá o desítky let mladší a o postavě ani nemluvě. A věřte nebo ne, právě ona stála za vznikem kdysi velmi populární dívčí skupiny PussyCat Dolls.

V tomto teenagerském outfitu vyrazila v úterý Robin na večeři do oblíbené restaurace Craig’s v Hollywoodu a když na ni začaly mířit objektivy fotografů, rozhodně se nebránila ani nějakému tomu pózování…

Za svoji figuru ovšem vděčí především své práci a přestože je její záběr široký (věnuje se mimo jiné herectví, zpěvu nebo navrhování oblečení), její hlavní činností je tanec a choreografie.

Robin spolupracovala s takovými hvězdami jako Pink, Anastacia, No Doubt, the Offspring nebo Paris Hilton, jejím majstrštykem ovšem zůstává založení skupiny PussyCat Dolls v roce 1995, z níž vzešla například zpěvačka Nicole Scherzinger. Její dobrou kamarádkou je pak Kim Kardashian, se kterou nejčastěji chodí na nákupy nebo na manikúru.

Reklama

Další články

Načítám