Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve šestnáctiletá Kendall Jenner, jež je z matčiny strany sestrou Kim (43), Kourtney (32) a Khloé (27) Kardashianových, proniká do světa modelingu. Není divu, veškeré předpoklady pro to má. Vysokou štíhlou postavu, krásné dlouhé vlasy i něžnou tvář. Posledním jejím modelingovým počinem bylo focení kampaně White Sands pro rok 2012. Fotografie stylizované do něžnosti baletek jako ve filmu Černá labuť jsou však vytvořeny citlivě bez sexuálního podtextu. Kendall na nich připomíná éterickou vílu.

Nadějná modelka nafotila snímky již koncem minulého roku, ale v kompletní a konečné podobě byly snímky představeny až nyní. V příštím roce se dostanou opět do módy mírně vykrojené kalhotky s vysokým pasem. Tento prvek se objevuje jak u spodního prádla, tak u plavek. V kolekci White Sands navíc Kendall předvedla, že žádanou novinkou budou netradičně tvarované horní díly plavek. Některé vzory, barvy a střihy přitom připomínají spíš retro.

Zájem o druhou nejmladší z dcer podnikatelky Kris Jenner (56) ze strany návrhářů je patrný již druhým rokem. Minulý rok například předváděla během Týdne módy v New Yorku, když jí bylo pouhých 15 let. Porušila se tak interní pravidla, která praví, že přehlídek by se neměly účastnit modelky mladší 16 let.

Návrhář plavkové kolekce White Sands Leah Madden uvedl pro magazín People: „Tato kolekce má éterickou i silnou stránku a my hledali modelku, ve které bychom mohli zachytit obojí. Když jsme dělali casting na focení kampaně a viděli jsme portfolio Kendall, zamilovali jsme si její jemnost, ale i sílu. Skutečně se dostala na vrchol našeho zájmu, aniž bychom věděli, o koho se jedná.“

Reklama

Další články

Načítám