Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár měsíci nám půvabná slovenská herečka s maďarskými kořeny Judit Bárdos prozradila, že se kvůli lásce přestěhovala z Bratislavy do Prahy. A díky českému příteli se také ještě lépe rozmluvila česky.

Hvězda seriálů Bohéma nebo Svět pod hlavou a řady filmů se naposledy po boku nějakého muže ukázala před třemi lety, kdy ji na premiéru filmu Andrey Sedláčkové Backstage doprovázel fešný mladík. Od té doby vyrážela na společenské akce sama.

Do Karlových Varů na filmový festival ale sama nepřijela. "Jsme tu ve dvou, ale i s kamarády," prozradila Super.cz Judit, identitu přítele ale prozradit nechtěla. Stačilo ale chvilku počkat, ke komu se bude během chladného večera tulit.

V sympatickém mladém muži jsme poznali Slávu Pecháčka, který sice studoval kameru, ale fušuje i do herectví. Ztvárnil Reného, jednoho ze dvou drogových dealerů, v minisérii Zrádci režiséra Viktora Tauše, kterou předloni vysílala Česká televize.

Reklama

Další články

Načítám