Hlavní obsah
Článek

Nedávný kolaps kontroverzní pěvecké divy Ivety Bartošové (†48), po kterém se zjistilo, že má tvář plnou děsivých modřin, má s největší pravděpodobností opravdu takové pozadí, jaké všichni očekávali. Podle důvěryhodného zdroje z okolí zpěvačky byl totiž za vším jako vždy alkohol!

Podle ošetřovatele Ivety Josefa Rychtáře (65) ke zranění v obličeji jeho svěřenkyně došlo čtrnáct dní před kolapsem poté, co to přehnala s elektronickou cigaretou a upadla na noční stolek. Přivolání záchranky před čtrnácti dny ale doteď zůstávalo zahaleno tajemstvím. Rychtář odmítal říci, co se stalo, na vině prý nebyl alkohol, byla to ale údajně hrůza. Minimálně v tom Bartošové stín nelhal. Náš dobře informovaný zdroj totiž potvrdil, že za tím opět byl Bartošové nešvar - pití.

„Iveta se při focení reklamy pro elektronickou cigaretu předváděla a přehnala to. Dostala do sebe tolik nikotinu, že byla jako zkouřená. K tomu si ještě přičtěte alkohol a vyjde vám, proč upadla na stolek. Udělala si modřinu na tváři a k tomu si ještě rozrazila víčko. Bylo to na šití, Rychtář ji chtěl dostat k doktorovi, ale Iveta se tomu hystericky bránila. Když pak za dva týdny už pár dní pila a snad do toho brala i nějaké prášky, sekla sebou a zranění si obnovila a ještě zhoršila,“ tvrdí náš informátor. Tedy žádná angína, ale dodržování pitného režimu způsobilo hospitalizaci Ivety!

Podle zdroje chtěl Josef Rychtář odvézt Bartošovou do špitálu svým autem, ale byla prý v takovém stavu, že jí raději přivolal první pomoc. „Rychtář začíná zjišťovat, že Iveta s alkoholem jen tak nepřestane, ani kvůli lásce. V soukromí o jejích úletech docela otevřeně hovoří,“ dodal zdroj. Jeho verzi potvrzují snímky médií z nemocnice, na kterých opuchlou a zmatenou zpěvačku s monclem na tváři musejí k ošetření dovézt na vozíčku. Nešlo tedy o žádnou banalitu, jak se snažila Iveta namluvit divákům VIP zpráv. Zkrátka jí nesloužily nohy. Ostatně i Rychtářova manželka Darina otevřeně z vlastní zkušenosti potvrdila, že Iveta Bartošová je alkoholička, která zneužívá prášky.

Bartošová nyní celé dny jen spí, nemůže mluvit, ani jíst, jen pít. Musela zrušit naplánovaný koncert, ke zpěvu se chce ale přesto brzy vrátit.

Reklama

Další články

Načítám