Hlavní obsah
Článek

Nejlepší český basketbalista a nejlépe placený český sportovec současnosti Tomáš Satoranský si s manželkou Annou nenechali ujít zakončení filmového festivalu v Karlových Varech. Jezdí tam pravidelně, a jak sám říká, je rád, že tradici se jim daří držet nadále.

Anna Satoranská jako jedna z mála hvězd neměla šaty zapůjčené, oblékla vlastní. "Připravovala jsem se asi tři hodiny. Šaty jsou moje, jsou to šaty Tom Ford. Mám je dnes poprvé. Určitě je třeba v zahraničí ještě vynesu," řekla Super.cz manželka hvězdného basketbalisty.

"Musel jsem manželku přinutit, aby si je koupila. Je šetřivá, nerada utrácí za věci. Ale řekl jsem jí, že to je do Varů na takovou příležitost, že do toho musí jít," usmívá se Tomáš.

Satoranský změnil angažmá, s manželkou se stěhují z USA do Španělska. Na nový domov se těší. "Ve Španělsku už jsme spolu pět let žili, tak je to návrat do druhé domoviny. Španělsky mluvíme, máme tam přátele," vysvětluje. "Předevčírem jsem z Barcelony přiletěla, zítra tam zase hned letíme," doplnila Anna Satoranská.

Související témata:
Tomáš Satoranský

Reklama

Další články

Načítám