Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Že není sláva jenom procházka růžovou zahradou, o tom by mohly vyprávět zpěvačka Jitka Boho (32) a herečka Eva Burešová (30). Obě krásky jsou aktuálně v očekávání a některé manýry fanoušků je dokážou přímo vytočit.

Jitka Boho se svěřila, že ji její sledující na Instagramu požádala, aby sdílela „něco normálního“. „Myslím, že přestává lidi bavit vaše těhotenství (asi nejste sama) a taky vaše moudra, která stejně nejsou z vaší hlavy,“ napsala. Jitka s humorem sobě vlastním sdílela fotografii, kde vaří guláš. „Tak jsem teda zkusila dneska uvařit guláš, je to dost normální?“ ptala se.

Problémy s fanoušky řeší i Eva Burešová, která potvrdila, že být veřejně známá osobnost není lehké.

„Jak jinak. Ukázat bříško je špatně. Nechtít ukázat je špatně. Sdílet svůj život je špatně. Chránit si soukromí je špatně. A teď mě ještě v poslední dny baví: Ukázat holé bříško je velmi, velmi, velmi špatně. Ale vytahovat pivní pupky hned, co vyjde sluníčko, je velmi v pořádku,“ rozčílila se Eva a dodala, že extrémně kritické komentáře dostává právě od žen. „Tyto komentáře vedou hlavně ženy. Ženy k ženám. Od těch mám vždy nejvíce hejtů na vše.“

Eva Burešová si komentáře pod svými fotkami hlídá a pravidelně s fanoušky komunikuje. Nebojí se říct svůj názor, a nejednou se do svých sledujících pustila stejně ostře jako oni do ní. Nyní má komentáře u svých příspěvků omezené a zdá se, že si užívá chvíle klidu a volna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám