Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo byl největší hvězdou zakončení filmového festivalu ve Varech? Všichni přítomní s nadšením koukali na šestnáctiletou dceru Veroniky Žilkové (62) Kordulu, která si odbyla na červeném koberci svoji premiéru. Oblékla velmi sexy zlaté šaty návrhářky Elisabetty Franchi, ve kterých doslova zářila.

Veroniku i Kordulu si vzal do parády stylista Filip Vaněk. Zpočátku byla nervózní, nikdy předtím neměla tak průhledné šaty. Nakonec se nechala přesvědčit. "Cítím se nádherně, jak z Hollywoodu a přesně na červený koberec," řekla Super.cz Kordula během večera.

Stejně tak Veronika Žilková v šatech návrháře Philippa Pleina vypadala neuvěřitelně. Vynikla její štíhlá postava, kterou si udržuje každodenním cvičením. Nezradily ji během večera ani boty na platformě a vražedné, téměř dvaceticentimetrové podpatky.

"Jsem moc ráda, že mě Filip i přemluvil k těmto botám. Oblékl mě a řekl, v nich půjdeš a do odpoledne se v nich naučíš chodit," smála se. "Mám státní zkoušku z akrobacie na divadelní fakultě. Chůdy a tyto podpatky jsou podobné," upřesnila.

Ve Varech si společně užily tři dny. "Moc jsem si to užila. Dokonce jsme se ani nepohádaly. Zvládly jsme to spolu v lásce," prozradila dcera Veroniky Žilkové.

"Kordulka mě poprvé v životě viděla v kině. Tak jsem ráda, že konečně i pochopila, co je zaměstnání její matky. Já ji hlavně vozím do školy, tak si možná myslela, že jsem řidič z povolání," dodala Veronika. "Byla jsem moc pyšná. Ukápla i slza. Byla tam nádherná," zhodnotila Kordulka maminčin výkon na filmovém plátně.

Reklama

Další články

Načítám