Hlavní obsah
Článek

Všechny překvapilo, když Adam Mišík (26) dorazil na červený koberec hotelu Thermal, kde probíhal závěrečný galavečer karlovarského filmového festivalu bez přítelkyně, modelky Natálie Jiráskové (19). Domněnky se různily, včetně toho, že už sedmnáctileté krásce maminka Iva Kubelková (46) poručila odjet domů nebo Natálce došly společenské šaty.

Ani jedna nebyla pravdivá, jak nám Natálka sama vysvětlila, když jsme pár poté potkali v Mattoni Life baru, kde si Adam zazpíval na závěrečném koncertu kapely Monkey Business. "Ne, šaty jsem měla a pořád jsem tady. Ale už jsem byla z těch oficiálních akcí unavená. Tak jsme se rozhodli, že půjde jen jeden z nás," řekla Super.cz, proč byl Adam na closingu tak trochu jako kůl v plotě.

Natálka s Adamem poté vyrazili ještě na festivalovou afterpárty do Grandhotelu Pupp, kde spolu zapózovali fotografům a modelka vypadala úžasně v černém overalu s dechberoucím dekoltem, který sahal skoro až k pupíku. Brzy ale zmizeli do útrob Becher baru, kam už mají média vstup zakázán.

Na afterpárty nechyběli ani hlavní zahraniční hvězdy Benicio del Toro a Geoffrey Rush. Přišel i další oceněný Bolek Polívka (74) s manželkou Marcelou, Zuzana Stivínová (50) s manželem nebo Ester Geislerová (40) s partnerem.

Reklama

Další články

Načítám