Hlavní obsah
Článek

Profesionální tanečnice a hvězda StarDance Veronika Lálová (32) opět zabalila kufry a odletěla k moři. Cílem její cesty se stalo jak jinak než Španělsko, kam kráska cestuje pravidelně kvůli tanci, ve kterém se neustále zdokonaluje.

„Tentokrát to byla krátká odpočinková dovolená, protože mě od pondělí čeká 7 táborů za sebou. Celé září ale budu ve Španělsku na flamenco stáži,“ svěřila se Super.cz Veronika, která je vedle flamenca také milovnicí samby a latinskoamerických rytmů. Má za sebou náročné pracovní období, a tak se rozhodla si na pár dní odpočinout s rodinou.

„Poslední týdny jsem měla náročné, hodně jsem vystupovala a učila. Naštěstí mě to ale moc baví, svoji práci fakt miluji. Ale už to chtělo alespoň na pár dní odpočinek. Byla jsem s rodiči v Alicante, kde jsme si to užili. No a teď přicházejí na řadu tábory, čeká mě jich celkem 7 v různých městech. Do toho vystoupení a velká událost Brasil Fest Brno,“ svěřila se Veronika, která poslala z dovolené také pozdravy z pláže a pochlubila se svou vysportovanou figurou.

„Mám se na co těšit, nudit se nebudu. A pak měsíc, celé září, budu ve Španělsku v jedné taneční škole absolvovat každý den intenzivní kurzy flamenca. Na to se těším moc. Bude to náročné, ale dá mi to spoustu nových zkušeností. Baví mě stále se vzdělávat v mém oboru a učit se novým věcem,“ dodala tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám