Hlavní obsah
Článek

Udávat směr a být stále originální je po tolika letech na výsluní jistě nelehký úkol, někdy ovšem nad nápady Kim Kardashian (43) zůstává rozum stát i jejím skalním fanouškům. Jedním takovým momentem byla i její účast na středeční přehlídce Jeana Paula Gaultiera v Paříži, kam Kim vzala i svou devítiletou dceru North.

S tou se nejspíš chtěla dokonale sladit, ale černá látka s jemným proužkem na jejich outfitech a stejné sluneční brýle byly zřejmě nedostačující, a tak společně sáhly ještě po výrazném doplňku v podobě kroužku v nose, od něhož vedly řetízky spojené s náušnicemi.

Na blond odbarvená televizní hvězda na módní show kolekce podzim a zima 2022/2023 konané v rámci pařížského haute couture týdne módy vzala i svou maminku Kris Jenner, která se ovšem držela spíše v pozadí.

Šaty, které oblékla Kim, pocházely pochopitelně rovněž z dílny slavného francouzského návrháře a jejich nositelka v nich opět předvedla svůj útlý pas. Kim od dubna, kdy začala hubnout do šatů Marilyn Monroe na ples Met Gala, zhubla už deset kilogramů a vzhledem k tomu, že jí nový životní styl bez cukrů a nezdravých pokrmů vyhovuje, není vyloučeno, že úbytek váhy ještě není definitivně u konce. Snad tak průkopnice kyprých tvarů o své pověstné přednosti nakonec nepřijde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám