Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že má finalista SuperStar Jan Bendig (30) mladšího bratra, který kráčí v jeho šlépějích, jsme si mohli všimnout už před dvěma roky, kdy se Marsell Bendig (23) zúčastnil stejné talentové soutěže. Tehdy nevyšplhal na stejnou příčku jako jeho prozatím slavnější sourozenec, nyní už Honzovi šlape na paty.

Vedle Adama Mišíka (26) byl Marsell na červeném koberci karlovarského filmového festivalu jedním z nejfotografovanějších mužů na premiéře filmu Banger, v němž ztvárnil jednu z hlavních rolí.

Adam pózoval se svojí přítelkyní Natálií Jiráskovou, a ani Marsell se nenechal zahanbit. Společnost mu na slavnostní premiéře dělala půvabná blondýnka Iveta Maurerová, vítězka Miss České republiky z roku 2018. "Ivetka je moje kamarádka, se kterou se znám už delší dobu a bylo moc fajn prožít ten krásný okamžik s ní," upřesnil Super.cz jejich vztah.

Na natáčení pak vzpomínal s nadšením. "Měli jsme přesně patnáct natáčecích dnů, tedy většinou jsme točili v noci, což bylo náročné, ale i tak úžasné," řekl.

Aktuálně se věnuje spíše muzice než herectví. "Před dvěma týdny jsem vypustil svůj nový song a máme už dvě stě tisíc zhlédnutí, dostal jsem se i do trendů, což mi udělalo mega radost," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám