Hlavní obsah
Článek

Cameron Diaz (51) zase uvidíme ve filmu. Herečka se objeví v netflixové akční komedii s příhodným názvem Back In Action. Jde o první projekt od roku 2014, kdy ohlásila, že se odebírá do hereckého důchodu.

Radostnou novinku oznámil na Twitteru herec Jamie Foxx, který bude ve filmu dělat Cameron parťáka. Ten se podělil o záznam telefonátu, který vedl s Diaz.

A protože herečka se comebacku bála, Foxx k hovoru připojil i hráče amerického fotbalu Toma Bradyho, který nedávno oznámil konec kariéry, ale v důchodu vydržel pouhých 6 týdnů.

„Jsem z toho fakt nervózní, víš. Přecházím tu po pokoji. Nevím, jak na to,“ svěřila Cameron Jamiemu během rozhovoru. Ten proto neváhal a připojil slavného quarterbacka, aby herečku uklidnil.

„Mluvil jsem s Jamiem a prý potřebuješ pár tipů, jak se vrátit z důchodu. Mně ty návraty docela jdou,“ ozval se Brady.

O zvukový záznam se podělila také Cameron na svém profilu na sociální síti s popiskem: „Jamie Foxxi, jenom ty jsi mě mohl dostat zpátky do akce! Už se nemůžu dočkat, bude to bomba!“

O filmu se zatím víc neví, dle Variety by ho měl režírovat Seth Gordon. Ani datum uvedení zatím nebylo oznámeno. S Foxxem se Diaz dobře zná, účinkovali spolu i v jejím posledním projektu, muzikálu Annie z roku 2014.

Poté oznámila, že jde do hereckého důchodu, a ten si podle všeho docela užívala. Věnovala se vlastní značce vína, kterou uvedla na trh, manželovi, a od roku 2020 také samozřejmě dcerce Raddix. Ještě donedávna si ani neuměla představit, že by se k hraní vrátila.

„Neumím si představit, že bych jako máma s roční dcerou musela být 14, 16 hodin denně na place. Pryč od svého dítěte. To bych prostě nemohla. Nebyla bych máma, jakou jsem dnes, kdybych měla dítě dřív,“ prozradila loni v únoru v rádiovém rozhovoru Quarantined with Bruce. Návrat k hraní ale nevylučovala.

„Nikdy neříkám nikdy. To prostě nedělám. Takže natočím ještě někdy nějaký film? Nechystám se, ale nevím. Nemám ponětí,“ dodala. A fanoušci jsou nesmírně šťastní, že si to nakonec rozmyslela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám