Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Orlando Bloom (47) se rozhodl obšťastnit fanoušky na Instagramu videem z fitka. Polonahého herce je na něm vidět, jak zvedá těžké váhy a tvrdě maká. Svaly má jedna báseň a jako čtyřicátník je ve fantastické formě.

A to to s ním svého času vypadalo bledě. „V 19 letech jsem si zlomil páteř a doktoři mi řekli, že už nikdy nebudu chodit,“ popsal příspěvek.

V roce 1998 Bloom spadl ze třetího patra budovy, po které šplhal. Zhroutila se s ním trubka, jíž se držel.

Jako zázrakem utekl hrobníkovi z lopaty a s diagnózou lékařů se nehodlal smířit. Zabojoval, a nakonec to opravdu rozchodil.

„Do té doby jsem si nevážil života. Neuvědomoval jsem si, že nejsme nesmrtelní. Čtyři dny jsem žil v tom, že zůstanu na vozíku. Byly to temné okamžiky. Došlo mi, že buď to prostě rozchodím, nebo ne,“ prozradil GQ v rozhovoru z roku 2005.

„Doktor mi řekl, že neví, jak moc je páteř poškozená. Pamatuji si jen, že jsem zíral do stropu, což jsem do té doby nikdy nedělal. Přemýšlel jsem, jestli na něj budu takhle zírat už navždy,“ popsal.

V nemocnici herec nakonec strávil jen pár týdnů, ale úplně se mu změnil pohled na život. „Když mě pustili z nemocnice, začal jsem pařit jako blázen. S výztuhou zad samozřejmě. Trvalo pár měsíců, než mi došlo, že mám jenom jeden život a nesmím si ho zpackat,“ dodal.

Do té doby se Orlando vyžíval v adrenalinových sportech. Teď už se jako dvojnásobný otec trochu zklidnil, stále ho ale uvidíte na snowboardu, motorce, kole, potápět se mezi žraloky apod. Chvíli zkrátka neposedí, ale už prý není takový „blázen“ jako v mládí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám