Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená anglická herečka a moderátorka Amanda Holden (51), jež je rovněž od roku 2007 stálicí v porotě soutěže Britain’s Got Talent, momentálně tráví dovolenou na Sicílii. Se svými věrnými fanoušky na Instagramu, kterých je 1,8 milionu, se podělila o pár záběrů včetně jedné sexy bikinovky.

Blondýnka se předvedla v bílých bikinách, které svým střihem rozhodně nejsou pro každého. Proužek látky bez ramínek si zkrátka může dovolit jen pár vyvolených a Amanda mezi ně rozhodně patří.

Svým výběrem kostýmů na natáčení zmiňované talentové soutěže ostatně mnohdy dokazuje, že spodní prádlo je pro ni zbytečnost. Její modely jsou dokonce tak odvážné, že si diváci stěžují, že je na obrazovce až příliš sexy. Amanda se ovšem těmto výtkám jen směje a říká, že když na to má pořád figuru, proč by nenosila šaty na tělo a že si podobný styl oblékání prostě užívá... A my se rozhodně nedivíme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám