Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá americká zpěvačka Madison Beer sice není v našich končinách svou tvorbou příliš známá, ale rozhodně by byla škoda vám ji nepřiblížit, jelikož jde o jednu z nejatraktivnějších umělkyň současnosti. Posuďte sami...

Půvabům rodačky z New Yorku, která má však celkem smůlu v osobním životě, neodolal v minulosti Brooklyn Beckham a dokonce ani Justin Bieber, který navíc stál za zrodem její kariéry, když jednu z jejích pěveckých cover verzí na internetu sdílel v roce 2013, kdy jí bylo pouhých čtrnáct, na svém Twitteru.

Justin si s Madison po nějakém začal menší románek, ale nic vážného z toho nebylo. Podobně to dopadlo i s Brooklynem Beckhamem, s nímž randila po jejím rozchodu se zpěvákem z dua Jack & Jack Jackem Gilinskym v roce 2017.

Necelé dva roky se scházela a zase rozcházela s americkým DJ a hudebním manažerem Zackem Biou. V roce 2019 to zkoušela s basketbalistou Blakem Griffinem a loni randila ještě s hudebníkem a influencerem Nickem Austinem.

Po řadě vztahových nezdarů je tak zpěvačka, která už v roce 2016 otevřeně promluvila o své bisexuální orientaci, momentálně už nějaký čas sama. O to větší pokušení tak svým stylem oblékání připravila všem pánům okolo sebe. Nedávno se například objevila na galavečeři v černých šatech s rafinovanými průstřihy, které moc prostoru pro představivost nenechávaly...

Reklama

Další články

Načítám